detector.media
12.07.2022 08:34
Усі канали «Медіа Групи Україна» почали транслювати загальнонаціональний марафон
Усі канали «Медіа Групи Україна» почали транслювати загальнонаціональний марафон
Напередодні Рінат Ахметов оголосив про вихід своєї інвестиційної компанії SCM з медійного бізнесу.

Усі канали «Медіа Групи Україна» з 12 липня почали транслювати загальнонаціональний марафон. Йдеться про канали «Україна», «Україна 24», НЛО TV, «Індиго TV», «Футбол 1/2/3» та інші.

Сайти «Сегодня», «України 24», НЛО TV та футбольних каналів 12 липня не оновлюються. Останнім матеріалом на них розміщено заяву Ахметова про вихід із медабізнесу.

11 липня бізнесмен Рінат Ахметов оголосив про «вимушений крок» — вихід компанії System Capital Management із медійних активів«Цього тижня Медіа Група Україна відмовиться на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій наших каналів і від ліцензій наших друкованих медіа в Україні. Ми також припинимо діяльність онлайн-медіа МГУ», – повідомив Ахметов.

Поки що не зрозуміло, як саме буде відбуватися передача ліцензій «на користь держави» і що буде з медіа, які входять до складу групи.

Медіахолдинг «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова об'єднує канали «Україна», «Україна 24», «Футбол 1/2/3», НЛО TV, мультимедійну платформу «Сьогодні», «Новинну Групу Україна» та інші.

Наприкінці березня «Медіа Група Україна» разом з «1+1 media», Starlight Media та Inter Media Group попросили про фінансову допомогу для подальшого виробництва марафону «Єдині новини».

Читайте також: 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY