detector.media
11.07.2022 13:11
Новий канал запустив ютуб-проєкт про життя українських переселенців
Новий канал запустив ютуб-проєкт про життя українських переселенців
Проєкт не має знімальної групи, професійних камер і режисера. Герої самі знімають свої історії на смартфони.

Новий канал запустив ютуб-проєкт про життя українських переселенців «Я з України», про що повідомила пресслужба.

Це відеоблог про життя українців, які через війну виїхали до інших країн і намагаються побудувати там життя «з нуля»: комусь вдалося влаштуватися працювати за фахом, хтось опановує нову для себе сферу. Також у проєкті розповідають, як відбувався пошук житла та роботи за кордоном, як облаштовували побут, скільки коштує жити в іншій країні, які нюанси потрібно знати українцям про тимчасові місця проживання тощо.

Проєкт не має знімальної групи, професійних камер і режисера. Всі історії герої самі знімають на свої смартфони. Кожен випуск присвячений одній країні, хронометраж – до 15 хвилин.

«Для проєкту "Я з України" була розроблена незвична для ТБ технологія виробництва. Герої записували себе на телефони частково в режимі реаліті-блогу, згідно з обговореними з нами сценарним планом та технічними вимогами. Перед цим ми з ними знімали розширені чорнові інтерв'ю, де розпитували всі деталі, які нас цікавлять. На основі цієї інформації, власне, й писали детальний сценарій», – розповіла керівниця студії Starlight Media Production Вікторія Вишнякова.

Перший випуск вийшов 8 липня. Його героїня – львів'янка Христина, яка із маленькою донькою виїхала до міста Олькуш (Польща).

Нагадаємо, Film.ua запустив ютуб-проєкт про українських видатних діячів, яких світ помилково вважає росіянами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY