detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
11.07.2022 07:14
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 липня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 липня
Легалізація зброї, ситуація на фронті та інтерв’ю Валерія Харчишина.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. З липня ми також запустили моніторинг російськомовного марафону «FreeДом».

Телеканали: «1+1», «Рада», ICTV/СТБ, Суспільне, «Інтер».

У блоці «1+1» повторили частину випуску токшоу «Нічна варта», яке показували 7 липня. Говорили про те, як сьогодні виживають аграрії, а також про початок очного навчання у школах у вересні.

До гостьової студії «Ради» запросили двох радників міністра внутрішніх справ України — Ростислава Смірнова та Вадима Денисенка. А політичні зміни в країні обговорили з міністром Кабінету міністрів Олегом Немчиновим.

Оперативну ситуацію та можливий розвиток подій на фронтах розбирали  з військовими експертами Сергієм Грабським, Дмитром Снєгирьовим, Петром Недзельським та Олександром Мусієнком. Також включали в етер речника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука та речника командування повітряних сил Юрія Ігната.

У блоці ICTV/СТБ про компенсацію збитків, завданих військовою агресією росіян, та списання кредитів говорили з нардепом Ярославом Железняком. Він сказав, що у випадку списання кредитів за завдані Україні збитки замість Росії платитимуть наші банки.

Голови обласних військових адміністрацій Сергій Гайдай, Павло Кириленко та Олег Синєгубов також коментували оперативну ситуацію.

У блоці Суспільного про легалізацію зброї говорили із заступником міністра внутрішніх справ України Ігорем Бондаренком, головою наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгієм Учайкіним та народним депутатом України Андрієм Шараскіним.

О 21 годині розпочалось інтерв’ю з лідером гурту «Друга ріка» Валерієм Харчишиним. Після цього показали їхній концерт, який відбувся на одній із станцій київського метро.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY