detector.media
08.07.2022 09:10
У готелі на Львівщині виявили ретрансляцію російських телеканалів – Нацрада
У готелі на Львівщині виявили ретрансляцію російських телеканалів – Нацрада
Відвідувачам показували «НТВ Мир», «ТНТ», «Россия 24», «РТР Планета» та інші канали, розповсюдження яких на території України обмежено.

У готелі «Вілла Алеся» у Східниці Львівської області виявили ретрансляцію російських телеканалів. Про це повідомила пресслужба Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. 

Як розповіли у Нацраді, на трансляцію в громадському закладі російських мовників поскаржився відвідувач готелю. Представник Нацради та правоохоронці перевірили, які програми транслюються в готельному номері, і виявили там російські «НТВ Мир», «ТНТ», «Россия 24», «РТР Планета» та інші канали, поширення яких на території України обмежено.

Із керівництвом закладу провели роз'яснювальну роботу, після чого, як повідомляється, ретрансляцію російських каналів в цьому закладі нібито припинили.

Нагадаємо, у Латвії заборонили всі російські телеканали до закінчення війни та повернення Україні Криму. Також у Молдові заборонили російські інформаційні програми в рамках боротьби з фейками і пропагандою війни.

Ілюстрація: unsplash

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY