detector.media
08.07.2022 08:15
Docudays UA та Deutsche Filmakademie e.V. започаткували стипендійну програму для кінематографістів
Docudays UA та Deutsche Filmakademie e.V. започаткували стипендійну програму для кінематографістів
Журі обере 34 стипендіатів, які будуть отримувати щомісячну стипендію у розмірі 1250 євро на період із вересня по грудень (включно) поточного року.

ГО «Докудейз» та Deutsche Filmakademie e.V. започаткували стипендійну програму для українських кінематографістів.

Filmboost — це можливість для сценаристів/-ок, кінематографістів/-ок, продюсерів/-ок працювати над створенням документальних або ігрових кінопроєктів, які можуть стати авторськими мистецькими висловлюваннями, що осмислюють події війни та її наслідки, а також українську дійсність на політичному, суспільному, економічному, правовому та особистісному рівнях.

Подати заявку на отримання стипендії можна з 6 по 31 липня за посиланням.

Журі обере 34 стипендіатів, які будуть отримувати щомісячну стипендію у 1250 євро на період із вересня по грудень (включно) поточного року.

Стипендія може бути використана лише в межах здійснення проєкту, зазначеного у заявці. Це може бути розробка та створення аудіовізуального твору або сценарію, дослідження для короткометражного або повнометражного документального/ігрового фільму, робота над документальним/ігровим фільмом (девеломпент, продакшн, постпродакшн), створення серії короткометражних фільмів.

Нагадаємо, Український ПЕН пропонує 100 стипендій для письменників, перекладачів і літературних критиків.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY