detector.media
04.07.2022 10:22
Зеленський: Росія втратила понад 35 тисяч солдатів заради божевільної пропагандистської «картинки»
Зеленський: Росія втратила понад 35 тисяч солдатів заради божевільної пропагандистської «картинки»
«Іншої відповіді просто немає», – вважає глава держави.

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні сказав, що Росія втратила в Україні більше 35 тисяч своїх військових заради божевільної пропагандистської «картинки». За його словами, це єдине пояснення військової агресії окупантів проти України, яка призвела до бідності та дефіцитів у самій Росії.

«Російська економіка опинилася в найбільшій кризі за останні 50 років. Світ відмовляється від звʼязків з Росією. Слова "обвал", "дефіцит" і "бідність" – це те, що буде описувати російське життя, поки ця держава хоче бути державою-терористом. Вони втратили понад 35 тисяч солдатів, і це ще консервативна оцінка. Заради чого все це? Заради того, щоб божевільні пропагандисти показали десь у своїх ефірах російський чи радянський прапор на руїнах... Іншої відповіді просто немає», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, ІМІ з'ясував, що після початку повномасштабного вторгнення російська пропаганда кардинально змінила наративи про Україну. Наразі найпопулярніший наратив в російських медіа щодо України стосується дискредитації української армії. Раніше росЗМІ писали, що в України, мовляв, чотири основні проблеми: націоналісти, Володимир Зеленський, українські політики і Петро Порошенко. 

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY