detector.media
04.07.2022 08:12
Посольство США в Москві замінило свою адресу координатами після перейменування площі перед ним на честь донбаських бойовиків
Посольство США в Москві замінило свою адресу координатами після перейменування площі перед ним на честь донбаських бойовиків
Після офіційного перейменування площі на честь не визнаного світом, штучного російського квазіутворення на українських територіях посольство замінило адресу на 55,75566° N, 37,58028° E.

Посольство США в Москві замінило свою адресу на сайті координатами після перейменування площі перед ним на честь донбаських проросійських бойовиків – наразі це «площа "ДНР"».

Після офіційного перейменування площі на честь не визнаного Україною та світом, штучного російського квазіутворення на українських територіях посольство замінило адресу на 55,75566° N, 37,58028° E. Водночас у соцмережах та на внутрішніх сторінках сайту ще можна побачити стару адресу: Великий Дев'ятинський провулок, 8.

Речниця МЗС РФ Марія Захарова відреагувала на такий вчинок критикою, мовляв, коли площу тільки пропонували перейменувати на честь «захисників Донбасу», в американському дипломатичному представництві ідею підтримали. Але варто зауважити, що Посольство США висловлювалось на підтримку перейменування площі на честь українських військових, а не проросійських бойовиків.

Нагадаємо, що США запровадили санкції проти Марії Захарової.

Фото з відкритих джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY