detector.media
30.06.2022 09:50
Львівський медіафорум запрошує журналістів на літню резиденцію у Карпатах
Львівський медіафорум запрошує журналістів на літню резиденцію у Карпатах
Мета проєкту — забезпечити фізичне та психологічне відновлення для медійників і медійниць.

Львівський медіафорум спільно з Празьким громадянським центром розпочинає набір на програму резиденцій для українських журналістів та журналісток у Карпатах.

Мета проєкту — забезпечити фізичне та психологічне відновлення для медійників і медійниць, які постраждали через війну.

«Резиденції — це напрямок роботи, який зараз активно розвиваємо. Розуміємо, що так званий ретрит є необхідним, адже медійники зіткнулися не лише з фінансовими труднощами, але й з понаднормовим навантаженням і високим рівнем стресу», — каже команда Львівського медіафоруму.

Учасниками резиденції можуть стати професіонали зі сфери медіа (журналісти, фоторепортери, відеоператори, проєктні менеджери тощо), які мають:

Резиденція складатиметься з декількох заїздів. Кожен триватиме по 8 днів. Старт першого — 15 липня. Зручні для вас дати можна обрати, коли будете заповнювати анкету. Резиденція передбачає:

Щоб взяти участь у резиденції, заповніть онлайн-форму. Повну програму учасники та учасниці отримають після відбіркового етапу. Якщо ви маєте додаткові запитання щодо резиденції, напишіть лист на пошту info@lvivmediaforum.com.

У травні Львівський медіафорум розпочав збір коштів на Patreon для допомоги українським журналістам.

Також в Україні запустили міжнародний проєкт «Infopoint agency», який об'єднав національні українські діджитал-медіа та незалежні білоруські, що працюють у вигнанні, задля їхньої фінансової стабільності. 

Ілюстрація: Львівський медіафорум

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY