detector.media
28.06.2022 17:05
«Медіа Група Україна» хоче запустити українські пакети в Ірландії, Німеччині та Угорщині
«Медіа Група Україна» хоче запустити українські пакети в Ірландії, Німеччині та Угорщині
Найбільший попит — на інформаційні та розважальні канали, у другу чергу — на дитячі.

Директор департаменту дистрибуції платних каналів і медіаплатформ холдингу «Медіа Група Україна» Олександр Ремезовський в інтерв'ю «Детектору медіа» повідомив, що медіагрупа хоче запустити українські пакети в Ірландії, Німеччині та Угорщині.

«Зараз ми домовляємось із компанією Vodafone — хочемо запустити українські пакети в Ірландії, Німеччині та Угорщині. У першу чергу попит є на інформаційні та розважальні канали, у другу чергу — на дитячі. За кордон виїхало дуже багато жінок і дітей. Тому, коли ми пропонуємо XSPORT та "Рибалка ТВ", вони просять мультики», – каже Ремезовський.

Нагадаємо, у Європі та світі провайдери відмовляються від російських каналів. На місця заблокованих російських  ресурсів багато хто готовий брати для трансляції українських мовників.

У травні польський технологічний медіахолдинг Wirtualna Polska запропропонував новий пакет телевізійних каналів, орієнтований на українських користувачів.  

До пакету WP Pilot «Україна ТВ» увійшло десять каналів. Серед них є міжнародні мовники медіагрупи та канали українських продакшнів: Ukraine 1, Ukraine  2, NLO TV 2, Star Cinema, Star Family, X Sport, «Рибалка ТВ», «Дача», FILMUADrama, «Кус Кус».

Фото: Robert Geiger/Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY