detector.media
27.06.2022 16:15
«День, коли я зустрів Спайдермена»: В Україні знімають воєнно-фантастичну драму про порятунок із Бучі
«День, коли я зустрів Спайдермена»: В Україні знімають воєнно-фантастичну драму про порятунок із Бучі
Як анонсують творці стрічки, це перші зйомки повнометражного фільму на території України з початку повномасштабної російської агресії.

В Україні знімають повнометражну воєнну драму з елементами фантастики «День, коли я зустрів Спайдермена». Це спільний проєкт Об’єднання Українських Продюсерів (ОУП) та продакшну AMO Pictures, виробництвом займається Mamas Production.

Як анонсують творці стрічки, це перші зйомки повнометражного фільму на території України з початку повномасштабної російської агресії. В центрі сюжету – історія волонтерки, яка відкриває у собі надприродні здібності та рятує майбутнє хлопчика з Бучі.

Запуск виробництва стрічки відбувся на початку травня, а зйомки тривають досі – у Львові, Києві та інших містах України.

Автор ідеї та со-продюсер фільму – Антон Скрипець, режисерка – Єва Стрєльнікова.

«Фільм має дуже нестандартний формат і, до всього, це перший художній фільм про широкомасштабну війну 2022 року. А ми, як компанія креативного сектору, віримо, що наша нація має зображувати свої проблеми не лише через документальну призму, а й через переживання та емоції, які дозволяє відчути інструментарій художнього кіно», – розповів операційний директор AMO Pictures Анатолій Дудінський.

У фільмі зіграють Єлизавета Зайцева, Олександр Рудинський, Олеся Жураківська, Катерина Кістень та інші.

Реліз фільму заплановано на осінь 2022 року.

Нагадаємо, Об'єднання українських теле- та кінопродюсерів, створене в березні 2022 року, запустило в роботу сім документальних проєктів про війну Росії проти України. До об'єднання увійшли Володимир Бородянський, Віктор Мирський, Дар'я Легоні-Фіалко, Алла Липовецька, Ірина Зоря, Марина Квасова, Ігор Сторчак.

Фото зі зйомок надано командою проєкту

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY