detector.media
21.06.2022 19:20
У Росії заблокували доступ до британського видання The Telegraph
У Росії заблокували доступ до британського видання The Telegraph
Привід вже традиційний – стаття про російську агресію проти України.

У Росії на вимогу генпрокуратури заблокували доступ до британського видання The Telegraph. Про це пише російський «Інтерфакс».

Влада РФ ухвалила рішення заблокувати одну зі сторінок видання, де 23 лютого було розміщено статтю, присвячену російській агресії на території України. У прокуратурі матеріал назвали фейковим, а блокуванння відбулось таким чином, що на території країни став недоступний весь сайт.

У прокуратурі журналістам підтвердили, що доступ к сайту закрили через матеріал про війну, яку в Росії називають «спецоперацією», хоча статтю на цю тему було опубліковано навіть до початку повномасштабного нападу.

У березні через матеріали про війну Росії проти України влада РФ заблокувала сайти видань «Голос Америки», BBC, Meduza, «Радіо Свобода», Euronews, DW тощо.

Серед інших у Росії заблокований сайт видання «The Village Білорусь» через розвінчування російських фейків про обстріл вокзалу у Краматорську. Також заблокували енциклопедію образотворчого мистецтва WikiArt за банер про допомогу Україні і навіть ресурс для шахістів Chess.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY