detector.media
21.06.2022 18:15
Баштовий тимчасово залишив посаду головреда «The Village Україна» — пішов захищати Україну
Баштовий тимчасово залишив посаду головреда «The Village Україна» — пішов захищати Україну
Його замінить Ярослав Друзюк.

Видавець і співзасновник «The Village Україна» Андрій Баштовий тимчасово залишив посаду головного редактора видання через мобілізацію в Збройні Сили України. Про це «The Village Україна» повідомило 21 червня.

«З 24 лютого я нон-стоп знімав обстрілювану Північну Салтівку, Сіверськодонецьк і Лисичанськ, жахи Бучі, деокуповані села під Черніговом, розбиті російські позиції в Тростянці та вирви від авіабомб в Охтирці. Мені дуже важливо було побачити все на власні очі. Шкодую, що до Херсонщини та Миколаївщини так і не доїхав. І що камеру на полігон із собою не беру, теж шкодую. А все інше видається правильним. Сподіваюся, форма мені личитиме. Сумнівів, що редакція впорається й без мене, я не мав ні на мить. У мене сильна команда – надійні талановиті самовіддані люди, яких я дуже люблю», — сказав Баштовий.

Виконувати обов’язки головного редактора буде Ярослав Друзюк, який працює в команді з 2017 року та донедавна був заступником головного редактора. Він відповідає на «The Village Україна» за теми ресторанного бізнесу та культури, а також має досвід співпраці з виданнями The Guardian, New York Magazine, Vulture, The Independent, Adweek та Eater.

Нагадаємо, у травні 2022 року в артцентрі Alte Münze у Берліні відкрили виставку фотографій, скульптур та інсталяцій про війну в Україні. Зокрема, там показували роботи українських фотографів Євгена Малолєтки, Андрія Баштового та Макса Левіна, який загинув у Київській області.

Фото: The Village Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY