detector.media
21.06.2022 13:57
До 20 липня – подача заявок на конкурс для журналістів «Люди дії: ті, хто створюють майбутнє»
До 20 липня – подача заявок на конкурс для журналістів «Люди дії: ті, хто створюють майбутнє»
Конкурс має на меті стимулювати журналістів відзначати український бізнес, який продовжує свою діяльність в умовах воєнного стану.

В Україні стартував конкурс журналістських матеріалів про компанії, які продовжують працювати попри війну, — «Люди дії: ті, хто створюють майбутнє».

Організатори конкурсу: Спілка українських підприємців за партнерства з компанією Нова пошта.

Конкурс проходить уже другий рік поспіль, однак цьогоріч змінено його умови: це будуть не просто історії про підприємців, які представляють малий та середній бізнес і формують наше сьогодення; на конкурс мають бути подані матеріали про бізнес, який дбає про наше майбутнє, тож продовжує працювати під час війни. 

Конкурс має на меті стимулювати журналістів відзначати український бізнес, який продовжує свою діяльність в умовах воєнного стану, трансформує механізми своєї роботи, відкриває нові актуальні напрямки та долучається до відновлення української економіки. А також сприяти налагодженню діалогу між журналістами та підприємцями й підтримувати об’єктивну та неупереджену бізнес-журналістику в Україні.

Умови конкурсу: до 20 липня потрібно надіслати опублікований у медіа матеріал, героями якого повинні бути власники, засновники бізнесу, українські локальні підприємці, які працюють під час воєнного стану.

Три найкращі матеріали отримають грошову винагороду в 30 тис., 20 тис. або 10 тис. грн відповідно. Окремо організатори виділять кошти на переказ на потреби ЗСУ, адже лише завдяки невтомній роботі наших захисників бізнес може і надалі працювати в тилу. 

«Кожен журналіст наразі вже є переможцем — їхню нелегку працю у 2022 році вже колективно відзначило окремою винагородою журі Пулітцерівської премії. Ми також хочемо окремо відзначити найкращих авторів, а завдяки їхнім матеріалам — і найкращих підприємців, які продовжують працювати попри важкі умови воєнного стану та забезпечувати наше з вами майбутнє», — зазначає виконавчий директор ГС «Спілка українських підприємців» Катерина Глазкова.

Директорка з маркетингу та управління репутацією Нової пошти Олена Плахова, яка також є одним із членів журі, відзначає: «Підприємці — це рушійна сила економіки. Саме від них залежить відтворення та майбутнє нашої України. За допомогою талановитих журналістів ми хочемо привернути увагу саме до такого бізнесу, що попри складнощі та війну продовжує працювати, відновлює виробництво, відроджує свою справу. Я дуже хочу, щоб усі ми знали про них і їх приклад. Це буде натхненням для інших, а ще — це наше їм дякую».

Дізнатися більше про конкурс, а також подати заявку на участь можна за посиланням: https://sup-info.wixsite.com/liudy-dii

Інформаційні партнери конкурсу: ГО «Інтерньюз Україна», ГО «Детектор медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY