detector.media
19.06.2022 14:33
Верховна Рада заборонила російську музику та російські книжки
Верховна Рада заборонила російську музику та російські книжки
Пісні російських артистів буде заборонено використовувати в громадському просторі. Також в Україні заборонені книжки російських авторів.

Верховна Рада України проголосувала за заборону російської видавничої продукції та музики. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Так, законопроєкт №7273-д «Про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора» передбачає заборону публічного виконання фонограм авторів і виконавців – громадян Росії, підтримкв у національного музичного продукту, збільшення частки української мови в радіоефірі, стимулювання трансляції україномовних дитячих та освітніх телепрограм.

Його підтримали 303 нардепи.

Також парламент ухвалив законопроєкт №7459 «Про внесення змін до деяких законів України щодо встановлення обмежень на ввезення та розповсюдження видавничої продукції, що стосується держави-агресора, Республіки Білорусь, тимчасово окупованої території України», що забороняє імпорт видавничої продукції з Росії та Білорусі, видання і продаж книг авторства громадян РФ, сприяє виданню книг українською мовою та перекладам на українську творів світової літератури, запроваджує механізми захисту від російської пропаганди.

Документ підтримали 306 нардепів.

Ілюстрація: istockphoto.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY