detector.media
19.06.2022 13:09
Голівудський актор Бен Стіллер приїхав підтримати українських біженців
Голівудський актор Бен Стіллер приїхав підтримати українських біженців
Він відвідав українсько-польський кордон; його помітили у Львові.

Кіноактор, продюсер і режисер зі США Бен Стіллер як посол доброї волі Організації об'єднаних націй прибув на кордон України і Польщі, щоб зустріти «сім’ї, чиє життя було розірвано війною та насильством, поділитися історіями про вплив війни на людину та посилити заклики до солідарності», написали в твіттері Управління верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR) 18 червня. Актор у своєму твіті додав, що його візит приурочений до Всесвітнього дня біженців, 20 червня.  

«У Жешуві, Польща, я зустрів Марину, яка втекла з Харкова з України зі своїми дітьми і не знає, коли вони зможуть повернутися додому. Єдине, що гарантує, що Марина знову побачить своїх близьких, — це мир», — процитували Бена Стіллера у твіттері UNHCR.

Зірку голівудських стрічок «Знайомство з Факерами», «Дюплекс», серії «Ніч в музеї» помітили у Львові.

Нагадаємо, 30 квітня Львів відвідала Анджеліна Джолі. Вона поспілкувалась з волонтерами, переселенцями та дітьми, які пізнали війну на власному досвіді. Після поїздки вона показала в мережі уламок снаряда, яким гралась маленька дівчинка. Джолі — спеціальна представниця Організації Об'єднаних Націй у справах біженців, однак цей візит був особистою ініціативною акторки. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY