detector.media
18.06.2022 13:03
ICTV та UNFPA запустили ролик про війну та історії «українських тат» до Дня батька
ICTV та UNFPA запустили ролик про війну та історії «українських тат» до Дня батька
Канал покаже історії волонтерів, пекарів, медиків, військових, підприємців, викладачів і артистів.

ICTV разом із Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) присвятив проєкт «Близькі на відстані» до Дня батька, який відзначають в Україні 19 червня. Про це повідомляє пресслужба каналу.

2022 року День батька набув нових форм і значень – війна розділила сімʼї та показала важливість батьківської підтримки в цей час. ICTV підготував ролик, де показані історії «українських тат» – волонтерів, пекарів, медиків, військових, підприємців, викладачів і артистів. Тих, хто зараз поруч зі своїми дітьми, і тих, хто опинився на відстані. Їхніми голосами автори проєкту розповіли про доступні способи сказати «люблю» своїй дитині.

«Війна змінила наше життя. Вона загострила розуміння добра і зла, сили любові, партнерства, відданості цінностям, що нас віддаляють від ворога. Про це наша кампанія до Дня батька, яку ми вже традиційно створюємо з нашими партнерами з Фонду ООН у галузі народонаселення. Вона про батьківську любов, що перемагає будь-які обставини і знаходить нові форми, щоб підтримувати зв’язок із дітьми навіть на відстані», – каже Олександр Богуцький, СЕО Starlight Media.

У  межах кампанії UNFPA та ICTV також щоденно ділитимуться порадами щодо батьківства у сучасних воєнних реаліях: як татам підтримувати звʼязок із дітьми на відстані та які слова підтримки знаходити для них у цей складний час. Їх можна буде переглянути в ефірі та соціальних мережах каналу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY