detector.media
17.06.2022 17:38
Українським журналістам пропонують безкоштовну тижневу поїздку до Німеччини
Українським журналістам пропонують безкоштовну тижневу поїздку до Німеччини
Взяти участь у програмі можуть до 18 медійників, які висвітлюють війну. Поїздка відбудеться 24-30 липня 2022 року.

Європейська журналістська мережа n-ost, Alfred Toepfer Stiftung та Інститут масової інформації пропонують українським журналістам, які висвітлюють війну з Росією, безкоштовну тижневу поїздку до Німеччини.

Взяти участь у програмі можуть до 18 медійників. Поїздка відбудеться 24-30 липня 2022 року.

«Ми зустрінемося в Берліні, звідки на чотири дні вирушимо до семінарського центру Gut Siggen у Герінгсдорф на півночі Німеччини. Центр розташований у відлюдному місці на березі Балтійського моря і пропонує безпечний простір для відпочинку та рефлексії. Учасники будуть розміщені в одномісних кімнатах. 28 липня ми повернемося до Берліна ще на два дні, де зустрінемося з німецькими журналістами та активістами», — йдеться в анонсі.

Під час поїздки журналісти зможуть отримати індивідуальну консультацію психотерапевта та налагодити професійні контакти з журналістами та редакторами з Німеччини.

Витрати на проїзд, проживання та харчування під час програми беруть на себе організатори.

Взяти участь у програмі можуть українські журналісти, які протягом останніх місяців висвітлюють повномасштабну війну Росії в Україні. Щоб взяти участь, потрібно до 26 червня заповнити форму за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY