detector.media
17.06.2022 12:11
Нацрада спростила подання документів про власність телерадіокомпаній
Нацрада спростила подання документів про власність телерадіокомпаній
Це рішення подається на реєстрацію у Міністерство юстиції.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла змін до Порядку подання телерадіоорганізаціями та провайдерами програмної послуги інформації про структуру власності та відповідних форм документів телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 17 червня.

За словами члена Нацради Олександра Бурмагіна, оновлений порядок розроблявся спільно з Громадською радою, його метою було спростити процедуру подання інформації. Однак при цьому регулятор прагнув не втратити належний контроль та нагляд за змінами у власності.

В оновленому порядку Нацрада скоротила кількість форм документів з п’яти до трьох, запровадила особистий  кабінет та спростила форму подання податкової декларації без додатків (зараз вони становлять 13 сторінок).

Нагадаємо, Порядк подання телерадіоорганізаціями та провайдерами програмної послуги інформації про структуру власності та відповідних форм документів телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги був затверджений 17 лютого 2016 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY