detector.media
15.06.2022 20:18
В Амстердамі пройде благодійний телемарафон Embrace Ukraine — #StrivingTogether
В Амстердамі пройде благодійний телемарафон Embrace Ukraine — #StrivingTogether
У межах марафону збиратимуть кошти на рентген-апарати для медзакладів, що лікують постраждалих від російської агресії в Україні.

В Амстердамі 21 червня о 21:00 за київським часом відбудеться благодійний телемарафон на підтримку України Embrace Ukraine — #StrivingTogether. Про це повідомила пресслужба 1+1 media.

Захід залпанований напередодні засідання Європейської ради у Брюсселі, щоб консолідувати європейську аудиторію навколо теми готовності України стати частиною ЄС.

У межах марафону також збиратимуть кошти через платформу United24 на закупку рентген-апаратів С-арки для медзакладів, що лікують постраждалих від російської агресії в Україні.

У концерті візмуть участь переможці «Євробачення» Conchita Wurst та Emmelie de Forest, європейські зірки Blind Channel, S10 та Malik Harris. Україну представлятимуть Kalush Orchestra, Jamala, Руслана та Вєрка Сердючка.

Трансляція телемарафону планується на загальнонаціональних телеканалах, на платформі «Київстар ТБ» та ютуб-каналах 1+1 і Atlas Festival.

Нагадаємо, раніше команди 1+1 media та Atlas Festival провели два телемарафони Save Ukraine — #StopWar, в межах яких було зібрано понад 50 млн грн благодійної допомоги.

Ілюстрація: 1+1 media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY