detector.media
15.06.2022 12:30
У Києві збирають голоси за перейменування вулиці на честь Олександра Махова
У Києві збирають голоси за перейменування вулиці на честь Олександра Махова
Журналіст, військовослужбовець ЗСУ Олександр Махов загинув під час бойових дій на Харківщині 4 травня. Посмертно його нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Київрада підтримала варіант перейменування вулиці Жолудєва у столиці на честь загиблого журналіста Олександра Махова. Про це повідомила його наречена, журналістка Анастасія Блищик.

Вона зазначила, що наразі триває збір голосів киян на підтримку цієї ініціативи. Проголосувати можна в додатку «Київ Цифровий». Щоб зробити це, потрібно авторизуватися, в розділі «Дерусифікація» знайти в пошуку назву «Жолудєва» та обрати варіант «Олександра Махова».

Журналіст, військовослужбовець Збройних сил України Олександр Махов загинув під час бойових дій на Харківщині 4 травня. Посмертно його нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Олександр протягом багатьох років працював на каналах «Україна» та «Україна 24» військовим кореспондентом і висвітлював події на передовій. У жовтні 2021 року Махов перейшов працювати на канал «Дом». Після початку повномасштабної агресії Росії журналіст пішов на фронт.

Фото з фейсбук-сторінки Олександра Махова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY