detector.media
12.06.2022 12:34
У Ростові Школа юного журналіста вкрала бренд українського видавництва
У Ростові Школа юного журналіста вкрала бренд українського видавництва
У Росії логотип українського видавництва «Наш Формат» використовує організація, що готує майбутніх зірок журналістики РФ. Ця Школа ввійшла в історію як особливо старанна слуга Кремля.

Російська Школа юного журналіста поцупила назву і логотип українського видавництва «Наш Формат», повідомляє «Читомо».

Айдентику видавництва Школа «денацифікувала» для TikTok та Instagram. За даними інтернет-видання «Читомо», логотип з України також використовують у Ростові для оформлення стенду Школи та спеціалізованої газети.

Раніше у видавництві «Наш Формат» чітко заявили свою позицію щодо російських авторів. Зокрема, компанія зняла з продажу книжку Джеймса Рікардза «Валютні війни» та розірвала зв’язки з автором через його ставлення до російського вторгнення в Україну.

Нагадаємо, для більш інтенсивного поширення своєї пропаганди росіяни захоплюють бренди українських видань та їхні друкарні. Зокрема такі випадки зафіксовані у Маріуполі та в Херсонській області.

У Маріуполі окупанти використовують назву та логотип газети «Приазовский рабочий» для поширення своєї пропаганди.
У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області окупанти поширюють пропаганду під виглядом видання «Мелитопольские ведомости». Російські силовики безкоштовно роздають друковану агітку з логотипом газети. Там опубліковано контент, до якого редакція не має жодного стосунку.
У Держкомтелерадіо збирають факти воєнних злочинів окупантів проти ЗМІ та видавництв.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY