detector.media
07.06.2022 21:25
Роскомнагляд заблокував фармацевтичний сайт та Leopolis News
Роскомнагляд заблокував фармацевтичний сайт та Leopolis News
Також росіянам продовжують забороняти читати онлайн-видання, у яких згадується слово «війна».

Роскомнагляд заблокував у РФ ще кілька українських сайтів. До реєстру на сайті «Роскомсвобода» потрапили переважно інтернет-видання, які разом з іншими новинами повідомляють про війну в Україні. Втім, серед них є й сайт фармацевтичної тематики The Pharma Media.

Список заблокованих українських видань поповнили львівське інтернет-видання Leopolis.news, I-ua.tv, луганський сайт «ЛугРадар», сайт «За Київ». 

Редакція Leopolis.News сприйняла як визнання своєї роботи такі дії російського регулятора. «Охочим читати новини Leopolis.news у Росії VPN у поміч. З перших днів вторгнення ми намагались максимально висвітлювати усі злочини РФ в Україні, тому сприймаємо таке рішення як визнання, що рухаємось у правильному напрямку. Слава Україні! Героям слава! А Росію в пекло!», — йдеться в коментарі, опублікованому на сайті львівського інтернет-ЗМІ.

Нагадаємо, Роскомнагляд вніс до реєстру заблокованих сайтів також інтернет-видання «Страна.UA». Під блокування потрапив й сайт «United24», який створений для збору грошей на підтримку української армії. Заблоковані також українське видання судової журналістики «Ґрати»«Root Nation»«Мережа новин», «Вголос», «Свои Кривой Рог», «AllNews».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY