detector.media
07.06.2022 15:54
На Херсонщині росіяни утримують близько 600 заручників, переважно це журналісти та активісти – Ташева
На Херсонщині росіяни утримують близько 600 заручників, переважно це журналісти та активісти – Ташева
За словами представниці президента в АР Крим, росіяни тримають заручників у нелюдських умовах та катують.

На Херсонщині близько 600 осіб перебувають у заручниках. Переважно це журналісти та громадські активісти. Про це повідомила на брифінгу представниця президента України в Автономній Республіці Крим Таміла Ташева.

«За нашою інформацією, на території Херсонської області близько 600 осіб, які фактично є заручниками та перебувають у спеціально обладнаних підвальних приміщеннях, фактично катівнях… У Херсоні, у цих підвалах, перебувають, за нашою інформацією, близько 300 людей, решта – на території Херсонської області. Варто зазначити, що справді це здебільшого журналісти та активісти», – сказала вона.

За словами Ташевої, окупанти утримують активістів, які організовували проукраїнські мітинги на території Херсона та області й відповідали за комунікацію з великими групами людей. Вона зазначила, що заручників тримають у нелюдських умовах та катують. Також частину людей, за словами представниці президента в АР Крим, вивозять до СІЗО в окупованих Сімферополі та Севастополі.

Нагадаємо, що на Херсонщині окупанти «віджали» чотири канали, п’ять радіокомпаній та сім провайдерів і намагаються набрати штат працівників на телерадіокомпанію «Скіфія».

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY