detector.media
07.06.2022 13:35
TAVR Media розповів про формат нового «Радіо Байрактар»: Збираємо пісні української перемоги
TAVR Media розповів про формат нового «Радіо Байрактар»: Збираємо пісні української перемоги
«На "Байкрактарі" багато імен, які зазвучали вперше. Крім того, на станції є програми, яких раніше в українському ефірі особливо і не було».

Маркетинг-директорка радіохолдингу TAVR Media Оксана Шавель в інтерв’ю «Детектору медіа» розповіла про формат нового «Радіо Байрактар».

Шавель зазначила, що «Байрактар» — це нова радіостанція пісень української перемоги, яку медіахолдинг створив у перші два тижні широкомасштабної війни.

«І не могли не зробити. Бо музичний фронт одразу пішов у наступ. Ми зрозуміли, що все це просто не маємо права не оприлюднити. І тут ідеться не лише про загальновизнаних зірок. На "Байкрактарі" багато імен, які зазвучали вперше. Крім того, на станції є програми, яких раніше в українському ефірі особливо і не було. Ми читаємо рядки з української поезії в проєкті "Читаємо наших", розповідаємо про найкрутіші спецоперації відомих розвідок світу та битви у різних війнах, які мали стратегічне значення, в проєкті "Невигадані історії крутих перемог", ми згадуємо історію славетного українського козацтва в програмі "Легендарні пращури сьогоднішніх героїв"», – розповіла Оксана Шавель.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну група радіостанцій «Тавр Медіа» відмовилась від «Русского радио Україна».

Радіостанція змінила логотип і тепер називається «Радіо Байрактар». На засіданні Нацради представники компанії не були присутні і не розказали про основні зміни формату радіостанції. 

У травні радіохолдинг TAVR media повідомив, що Radio Roks оновить ранкове шоу «Камтугеза» з ведучими Сергієм Кузіним та Сонею Сотник, з осені воно виходитиме лише українською мовою. 

Ілюстрація: Радіо Байрактар

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY