detector.media
06.06.2022 10:58
Віталій Гусєв, Starlight Media: Компанія попрощалася не більш ніж із 15% працівників
Віталій Гусєв, Starlight Media: Компанія попрощалася не більш ніж із 15% працівників
Віталій Гусєв: У цих 15% — велика частка людей, які працювали з нами за гнучкими формами зайнятості.

Операційний директор Starlight Media Віталій Гусєв в інтерв'ю «Детектору медіа» повідомив, що повномасштабна війна не призвела до масових скорочень, медіагрупа попрощалася не більш ніж із 15% працівників.

«Причому в цих 15% — велика частка людей, які працювали з нами за гнучкими формами зайнятості, й наше припинення трудових відносин було пов’язане із зупинкою низки проєктів та ініціатив. Найбільший дивізіон компанії — продакшн, і в продакшені останніми роками переходили до гнучких форм наймання. Нині це дуже допомогло», – каже Гусєв.

Віталій Гусєв додав, що медіагрупа розробила підхід до оплати праці з урахуванням зайнятості персоналу.

«Якщо в один місяць зайнятість була нижчою, то працівник отримував менше, а якщо наступного місяця зайнятість у нього зростала, то зростав і дохід. Ми провели досить скрупульозну роботу: кожен дивізіон був поділений на бізнес-юніти, кожен бізнес-юніт проаналізовано з точки зору доданої цінності, яку він створює. У фокусі — результат, тобто ми намагаємося відійти від процесної логіки оплати й розуміти, який обсяг результату, потрібного компанії, і за які гроші створюється в кожному окремому бізнес-юніті та підрозділі».

StarLight Media  українська медіагрупа, до складу якої входять телеканали ICTV, «Новий», СТБ, ICTV Ukraine, М1, М2, ОЦЕ. Також медіагрупа має власний продакшн StarLight Production, сейлз-хаус StarLight Brand Content, компанію з оренди техніки StarLight Rental. Також є виробник сценічних декорацій StarLight Scenery. Медіагрупа належить українському бізнесмену Віктору Пінчуку. 

Наприкінці березня Starlight Media, «Медіа Група Україна», «1+1 media» та Inter Media Group попросили про фінансову допомогу для подальшого виробництва марафону «Єдині новини».

У травні стало відомо, що «Медіа Група Україна» перевела частину редакції 34 каналу міста Дніпро на 0,01 ставки. Медіагрупа каже, що це вимушене та тимчасове рішення через кризу, спричинену російською агресією.

Фото: Starlight Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY