detector.media
Детектор медіа
05.06.2022 20:49
Під час матчу Україна — Вельс російські хакери атакували ОТТ-платформу OLL.tv, яка транслювала поєдинок
Під час матчу Україна — Вельс російські хакери атакували ОТТ-платформу OLL.tv, яка транслювала поєдинок
Замість матчу в ефірі з’явився російськомовний телеканал IZ.TV.

Сьогодні, 5 червня, під час трансляції матчу плей-оф відбору на Чемпіонат світу, невідомі здійснили хакерську атаку на українську ОТТ-платворму Oll.tv, яка транслювала поєдинок України та Вельсу. Замість матчу збірних в ефірі сервісу з’явився російськомовний канал IZ.TV.

Як повідомили на сторінці сервісу, атаку здійснили російські хакери. «Заздрісна русня намагається зіпсувати глядачам перегляд матчу Збірної за вихід до ЧС-2022. Докладаємо максимальних зусиль для нейтралізації кібератаки», — написали на офіційній сторінці сервісу у фейсбуку.

В ефірі телеканалу «Індиго», який теж показує матч, трансляція відбулася без перебою.

Коментатор футбольного матчу в ефірі телеканалу також повідомив про те, що на ОТТ-сервіс здійснили атаку російські хакери. «Не знаю, чи дивиться це зараз хтось, чи ні. Не знаю, чи є ми в ефірі, але буду продовжувати свою роботу. Горіть в пеклі, російські виродки», — сказав він.

Нагадаємо, сьогодні відбувається поєдинок фіналу плей-оф відбору на Чемпіонат світу 2022, в якому збірна України з футболу грає проти Вельсу. Переможець отримає право зіграти на чемпіонаті світу 2022 року в Катарі. Матч збірних в Україні транслюють телеканали «Індиго», «Футбол 1» та ОТТ-платформа Oll.tv.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY