detector.media
30.05.2022 15:49
На Луганщині внаслідок російського обстрілу загинув французький журналіст – ОВА
На Луганщині внаслідок російського обстрілу загинув французький журналіст – ОВА
Кореспондент французького каналу BFM TV Фредерік Леклерк-Імхофф заплатив життям за матеріал про евакуацію українців. Від обстрілу постраждали ще двоє його колег.

На Луганщині внаслідок російського обстрілу загинув журналіст французького каналу BFM TV Фредерік Леклерк-Імхофф. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Сьогодні наш броньований евакуаційний транспорт їхав забирати 10 людей з області та потрапив під ворожий обстріл. Осколки снарядів пробили броню машини, смертельне поранення в шию отримав акредитований французький журналіст, який робив матеріал про евакуацію, патрульного поліцейського врятувала каска. Ми офіційно зупиняємо евакуацію», – написав в телеграм-каналі Гайдай.

Під час обстрілу постраждали ще двоє представників телеканалу BFM TV, повідомив Інститут масової інформації. Це Максім Брандстетер (громадянин Франції) та Оксана Леута (громадянка України). Вони перебували в тому ж авто, що й їхній колега. Максім Брандстетер отримав осколкове ураження лівого стегна та контузію, Оксана Леута – контузію.

Фотоколаж ІМІ

Фото з телеграм-каналу Сергія Гайдая

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY