detector.media
30.05.2022 13:04
У війні з Росією загинув фотограф та відеограф Роман Жук
У війні з Росією загинув фотограф та відеограф Роман Жук
Прощання з Романом відбудеться 31 травня о 15:00 в Соборі Успення Пресвятої Богородиці у Мукачеві.

На фронті, де тривають бої з російською армією, загинув фотограф, відеограф та екоактивіст, один із засновників волонтерського проєкту Chysto.de із Мукачева Роман Жук. Про це повідомило видання Varosh.

«Кілька днів тому загинув у війні з Росією наш колега, фотограф та відеограф, екоактивіст – Роман Жук. Він пішов добровольцем захищати Україну та українців у перші дні повномасштабного вторгнення Росії», – розповіло Varosh.

Прощання з Романом, як повідомила його дружина Олена Жук, відбудеться 31 травня о 15:00 у Мукачеві за адресою – вул. Ярослава Мудрого, 21, а також у Соборі Успення Пресвятої Богородиці.

«Я скажу Тобі: "До побачення". Що вдягнути? – білий одяг, вишиванку і щиру усмішку. Що принести? – тільки живі квіти і без чорних стрічок: тюльпани (або їх цибулинки), ромашки. Кого взяти з собою? – найдобріших людей, найщиріших друзів та діток, щоб допомогти нашим діткам впоратись з емоціями. Хочу вас одразу попередити (щоб не було перешіптувань) – труни не буде! Його прах залишиться з нами, допоки діти не вирішать, де поховають або розвіють, але вже нас разом», – написала Олена.

У Романа залишились двоє маленьких дітей.

Фото з фейсбук-сторінки Олени Жук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY