detector.media
30.05.2022 11:08
Стендаперу Андрію Щегелю скасували концерти після невдалого жарту про загиблих під Харковом
Стендаперу Андрію Щегелю скасували концерти після невдалого жарту про загиблих під Харковом
Відео з жартом з'явилося ще два місяці тому, але спричинило резонанс після публікації в телеграм-каналах 27 травня.

Стендапер-комік та учасник ютуб-проєкту Srakadupa Андрій Щегель повідомив, що його концерти у Львові та Кам'янець-Подільському скасували нібито за вказівкою міських рад. Також його виступ попросив скасувати організатор концерту в Луцьку. Через це комік оголосив, що взагалі скасовує запланований тур. 

27 травня у низці телеграм-каналів з'явився уривок відео проєкту Srakadupa.У цьому фрагменті Щегель зачепив тему загиблих під час війни в Україні людей, чим викликав обурення користувачів. 

«Інстаграм – це просто сумна х*йня стала. Ти заходиш, ти колись підписувався на тьолку, бо в неї регулярно були фотки зі спортзала, де вона така: "Моя жопа стала ще більше жопою". А зараз ти заходиш, а вона така: "Аа! Під Харковом померли люди". Відписка», – пожартував Щегель.

Того ж дня Щегель розповів, що отримує погрози: «А за шо, я навіть не викупаю. Лічка горить, номери дзвонять».

Відео, яке, ймовірно, стало приводом для скасування концертів, виклали на ютуб-канал ще два місяці тому. Однак резонанс воно спричинило лише після того, як уривок із окремим жартом був поширений у соцмережах. Цей відеофрагмент став найпопулярнішим відео на каналі.

Нагадаємо, раніше чернівецький стендапер перепросив за жарт про загиблих військових.

Фото: стоп-кадр відео з ютуб-каналу «Антропологія»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY