detector.media
30.05.2022 09:33
Порошенко звернувся з відкритим листом до Зеленського через те, що його не випустили закордон
Порошенко звернувся з відкритим листом до Зеленського через те, що його не випустили закордон
30 травня експрезидент втретє спробує виїхати з України закордон.

Народний депутат та експрезидент Петро Порошенко звернувся з відкритим листом до президента України Володимира Зеленського через те, що його не випустили закордон. Звернення опубліковано на сайті Прямого каналу.

Порошенко зазначив у листі, що прямує з Києва на Конгрес та Саміт Європейської народної партії та має офіційне запрошення від очільника цієї політсили, а тому очікує, що з третьої спроби його випустять з України.

«Після того, як абсолютно незаконно було зірвано мою поїздку у складі офіційної парламентської делегації на Парламентську асамблею НАТО, де я мав намір відстоювати надання Україні ПДЧ на саміті Альянсу цього року, сподіваюся, що висновки зроблено, і ніхто вже не перешкоджатиме моєму виїзду до Роттердаму», – написав експрезидент України у зверненні.

27 та 28 травня прикордонники не випустили Петра Порошенка за межі країни на українсько-польському кордоні, тому що нібито не спрацював QR-код на розпорядженні про відрядження, під яким стояв підпис спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука.

Нагадаємо, 23 травня СБУ оприлюднила свідчення підозрюваного у держзраді нардепа Віктора Медведчука.

Зокрема, Медведчук заявив про нібито причетність Порошенка до «схеми виведення з державної власності» частини магістрального нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок».

Також Медведчук поділився своїм баченням нібито причетності Порошенка до налагодження у 2014-2015 роках механізму закупівлі у так званих «Л/ДНР» вугілля для потреб енергетики України. 

Фото: кадр з відео каналу «Еспресо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY