detector.media
29.05.2022 11:30
«Желательно иметь с собой резюме». У Херсоні окупанти шукають журналістів на місцеву ТРК
«Желательно иметь с собой резюме». У Херсоні окупанти шукають журналістів на місцеву ТРК
Окупанти порекомендували претендентам на вакансії телефонувати або приходити до воріт будівлі телерадіокомпанії, маючи при собі резюме.

У Херсоні окупанти намагаються набрати штат працівників на телерадіокомпанію «Скіфія», повідомляє у фейсбуці редакція сайту «Кавун».

Також російські силовики часто затримують журналістів за їхню проукраїнську позицію.

За законами України, колаборантам загрожує відповідальність. 

Окупанти сподіваються знайти серед мешканців Херсона журналістів, режисерів, «телерадіоведучих», «відеоаудіооператорів» та інших фахівців. Претендентів на вакансії запрошують телефонувати чи «приходити до воріт».

ТРК «Скіфія» не вела роботу вже кілька років – на її базі було створено Суспільне. З початком повномасштабного вторгнення РФ російські окупанти захопили будівлю телеканалу та розграбували майно. Колектив каналу, за даними «Кавуна», працює дистанційно, публікує матеріали на сайті та у соцмережах.

Нагадаємо, окупанти привласнюють херсонські ЗМІ. В Херсоні росіяни захопили чотири телекомпанії, п’ять радіокомпаній, сім провайдерів. Раніше вони мали наміри організувати мовлення власного пропагандистського каналу під логотипом «Таврія». 

Фото з допису сайту «Кавун»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY