detector.media
28.05.2022 18:01
«Вова, їб*ш їх». MEGOGO попереджає про ненормативну лексику під час трансляції Ліги чемпіонів «Ліверпуль» – «Реал»
«Вова, їб*ш їх». MEGOGO попереджає про ненормативну лексику під час трансляції Ліги чемпіонів «Ліверпуль» – «Реал»
Коментатором запросили Олександра Поворознюка, який прославився зверненням до президента Володимира Зеленського.

Фінал Ліги чемпіонів між «Ліверпулем» та «Реалом» в ефірі MEGOGO коментуватиме президент футбольного клубу «Інгулець» Олександр Поворознюк. Про це пише пресслужба медіасервісу.

«Альтернативна аудіодоріжка може містити ненормативну лексику. Тому кожен охочий у налаштуваннях зможе обрати необхідне звучання, завдяки функції мультиаудіо», – йдеться у повідомлені MEGOGO.

Трансляція фіналу буде доступна на двох аудіодоріжках. На першій матч коментуватимуть Вадим Скичко та Віталій Кравченко, а на другій – Роман Бебех та Олександр Поворознюк.

Матч відбудеться сьогодні, 28 травня. Початок – о 22:00.

Олександр Поворознюк – підприємець-аграрій. На початку великої війни він записав звернення до Володимира Зеленського, що його діджеї поклали в основу реміксу. Як розповів автор тексту в інтерв'ю ведучій ТСН Наталії Мосейчук, трек став популярним на дискотеках у Росії. «"Так а шо, в нас теж Вова президент", кажуть. Ви розумієте рівень інтелекту?», –  зауважив Олександр Поворознюк.

Футбольні матчі він ще не коментував.

Про дебют Поворознюка вже написав спортивний журналіст Микола Несенюк: «Сьогодні на українському каналі, що транслюватиме фінал футбольної Ліги чемпіонів, одним із коментаторів нібито має бути мужчина з дуже цікавою біографією, який жодного разу в житті нічого не коментував. І це ще півбіди – цей «коментатор» принципово не бажає розмовляти без матюків навіть у прямому ефірі. Тож сьогодні він може ощасливити своїми матюками усіх тих українців, які під час війни не забули про футбол і хочуть побачити головний матч європейського сезону. Цікаво, хто і кому платитиме за цей коментар? Невже у того телеканалу аж настільки все погано?»

Нагадаємо, на початку квітня канали «Футбол» припинили 9-річну співпрацю з колишнім гравцем  «Динамо» Віктором Леоненком. Футболіст публічно підтримав мовчазну позицію російських спортсменів щодо війни в Україні. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY