detector.media
28.05.2022 11:02
У ДСНС відреагували на тріумф пса Патрона у Каннах
У ДСНС відреагували на тріумф пса Патрона у Каннах
«Якщо хтось вагається, чи допомагати нам зброєю, знайте - що більше зброї у нас, то менше у нашого ворога часу заміновувати нашу територію».

Після дискусій про кіно і російську культуру у Каннах вручили традиційні «Пальми» собакам. Нагороду, про яку повідомило Держкіно, уже прокоментували в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Патрона нагородили відзнакою PalmDogManitarian, що вручається за дружбу між людством і собаками. Приз передали офіційній українській делегації у Каннах.

Головну нагороду Palm Dog вручили Бріту, сріблястому пуделю з фільму «Військовий поні» Джини Гаммелл та Райлі Кео.

У ДСНС вже привітали ініціативу Канн. 

«Дякуємо за нагороду! Ми б із радістю відвідали з Патроном Канни, але у нього тут багато роботи. Хочемо подякувати світу за допомогу Україні. І якщо хтось вагається, чи допомагати нам зброєю, знайте - чим більше зброї у нас, тим менше у нашого ворога часу заміновувати нашу територію. Сапери України вдячні за увагу до нашого талісмана Патрона. Ми раді, що його відвага заряджає весь світ бути відважним також», — сказав начальник групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ГУ ДСНС у Чернігівській області Михайло Ільєв.

 Тим часом іноземні ЗМІ продовжують писати про його саперські будні, розповідаючи і про заміновані території України.

Неофіційне шоу нагород було започатковано 2001 року журналістом Тобі Роузом, натхненним його власним французьким фокстер’єром Маттлі. Церемонія стала традиційно. І проходить у передостанній день роботи Каннського кінофестивалю.

Нагадаємо, у конкурсних програмах представлені два українські фільми — «Памфір» Дмитра Сухолиткого-Собчука і «Бачення метелика» Максима Наконечного.

Фото з фейсбук-сторінки Держкіно

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY