detector.media
27.05.2022 19:47
Екс-держсекретаря США Генрі Кіссінджера внесли до бази «Миротворець»
Екс-держсекретаря США Генрі Кіссінджера внесли до бази «Миротворець»
На сайті його назвали «співучасником злочинів російської влади проти України та її громадян».

За участь в інформаційній спецоперації Росії проти України Генрі Кіссінджера додали до бази «Миротворець»

Також екс-державного секретаря і радника президента США з національної безпеки відзначили за «поширення наративів російсько-фашистської пропаганди і шантажу» і назвали «співучасником злочинів російської влади проти України та її громадян».

«Участь в інформаційній спецоперації Росії (країна-агресор і терорист) проти України. Поширення наративів російсько-фашистської пропаганди і шантажу — ядерна війна, глобальний занепад, голод, міграційний шок, наступ Китаю і т.д. в обмін на усічення української території (мінімум – станом до 24.02, максимум – без Донецька, Луганська і всього півдня, включно з Одесою). Співучасник злочинів російської влади проти України та її громадян», – зазначається на сайті «Миротворець».

Нагадаємо, 25 травня ЗМІ, зокрема, сайт УНІАН, повідомили про виступ Кіссінджера на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Він заявив, що Україна повинна піти на переговори з Росією, навіть якщо знадобляться поступки. За його словами, переговори між РФ і Україною повинні початися в найближчі два місяці, перш ніж вони приведуть до наслідків, які буде нелегко подолати.

Після цього радник глави офісу президента України Михайло Подоляк назвав Кіссінджера «давоським панікером».

На слова колишнього держсекретаря США відреагував і президент Володимир Зеленський: «Таке враження, що у пана Кіссінджера на календарі не 2022 рік, а 1938-й, і він думав, що говорить з аудиторією не в Давосі, а в тодішньому Мюнхені».

Фото: Вікіпедія

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY