detector.media
26.05.2022 21:38
«Ніяких хороших русскіх». Канал «24» скасував інтерв’ю з російським політиком Максимом Кацом після критики в соцмережах
«Ніяких хороших русскіх». Канал «24» скасував інтерв’ю з російським політиком Максимом Кацом після критики в соцмережах
Ведучий Олексій Печій стверджує, що мав намір вивести на чисту воду Каца й показати його іншу сторону, аби українці розлюбили «хороших росіян».

Телеканал «24» скасував онлайн-інтерв’ю з російським політиком, блогером і громадським діячем Максимом Кацем, яке мало відбутись на ютуб-каналі о 22.00 26 травня. Відмові передувала хвиля критики в соцмежах, яку зокрема підняв активіст Сергій Стерненко.

«Ваша русофобія не те що недостатня. Вона більш схожа на русофілію,написав Стерненко, звертаючись до телеканалу. — Це сором. Якщо у вас буде така інформполітика, то українських гостей може не лишитись».

«Анонс викликав бурхливу реакцію серед наших глядачів та читачів, тому стрім скасовано, — відреагували на сайті каналу. — Для нашої команди пріоритетом є наш глядач, а думка українців – найважливішою. Тому стріму на нашому ютубі не буде».  

Мер Львова Андрій Садовий, дружина якого є офіційною бенефіціарною власницею телеканалу, написав у твітері у відповідь на критичний допис Сергія Стерненка: «Каца не буде!!»

На каналі розповіли, що з росіянином мав намір поспілкуватись ведучий Олексій Печій. «Він пояснив, що запланований стрім не мав на меті показати нібито "хороших рускіх", а якраз навпаки. Ведучий зазначив, що саме тому в анонсі словосполучення так само було взяте у лапки. Печій подякував усім українцям, які не залишилися осторонь та висловили свою думку щодо запланованого стріму, Каца і росіян загалом. Олексій Печій зазначив, що зараз в Україні й досі, на жаль, є досить велика кількість прихильників так званого "російського ліберала". Тому ведучий підкреслив, що його метою було показати іншу сторону Каца», — йдеться на сайті каналу.

«Завдяки вам, друзі, на 24 каналі вже не буде Каца! Сподіваюсь, той з каналу, хто його тягнув на ефір, більше так не шкодитиме як українській інформаційній безпеці, так і самому телеканалу»,написав згодом Сергій Стерненко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY