detector.media
25.05.2022 15:55
В Україні створили онлайн-бібліотеку обкладинок світових ЗМІ про російсько-українську війну
В Україні створили онлайн-бібліотеку обкладинок світових ЗМІ про російсько-українську війну
Збір обкладинок для проєкту розпочався з перших днів повномасштабної війни.

Команда WeAreUkraine.info у партнерстві з компанією Looqme створила першу онлайн-бібліотеку шпальт з матеріалами про повномасштабне вторгнення Росії в Україну, які виходили з 24 лютого 2022 року. 

Збір обкладинок розпочався з перших днів війни, аби одразу відстежувати, які новини потрапляють на перші шпальти світових ЗМІ, збирати історичні заголовки та матеріали видань, які гучно та у різний креативний спосіб висловили підтримку України, а також бачити наративи про висвітлення вторгнення Росії до України. 

Станом на 16 травня 2022 року на сайті вже зібрано та опубліковано понад 3,387 обкладинок 141 світових медіа з 39 країн 20 мовами світу. 

Добірку обкладинок англійською, французькою, німецькою, іспанською, італійською та іншими мовами, обравши відповідну країну, медіа та проміжок часу можна знайти за посиланням.

Бібліотека дозволяє не лише зібрати інформацію для історії, але і вчасно відстежувати частину інформаційних матеріалів, які з’являються у друкованих медіа та присутні на вулицях міст Європи та світу.  

WeAreUkraine.info  —  англомовний репозиторій правди про Україну, який містить факти про російсько-українську війну, підтримку світової спільноти сьогодні, культуру, історію, життєві історії людей, економіку та інші теми. Проєкт був запущений 3 березня 2022 року як реакція на потребу у збільшенні англомовної інформації та поширенні правди про події, що відбуваються в Україні. Усі матеріали спираються на перевірені першоджерела. Щоб розповідати світу більше про Україну та закликати до підтримки, команда готує власні матеріали, які активно використовує міжнародна спільнота. Ініціаторами проєкту виступили команда консалтингової групи One Philosophy та волонтери за підтримки IT-компанії Empat.

Колаж: WeAreUkraine.info 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY