detector.media
25.05.2022 15:55
Megogo випустив аудіосеріал на основі подорожі журналіста Маркіяна Прохаська до Антарктиди
Megogo випустив аудіосеріал на основі подорожі журналіста Маркіяна Прохаська до Антарктиди
Головний герой проєкту – Сашко, який намагається здійснити свою мрію – подорож до Антарктиди. У цьому йому допомагає друг Маркіян Прохасько.

Медіасервіс Megogo створив аудіосеріал «Літо в Антарктиді», заснований на реальній історії подорожі журналіста Маркіяна Прохаська в Антарктиду, на українську станцію «Академік Вернадський». Про це повідомила пресслужба сервісу.

Як зазначили в Megogo, аудіосеріал з’явився майже одночасно з виходом книжки Прохаська «Мрія про Антарктиду». Проєкт складається з восьми епізодів про подорож від Львова до антарктичної станції. Головний герой проєкту – Сашко, який намагається здійснити свою мрію – подорож до Антарктиди. У цьому йому допомагає друг Маркіян Прохасько.

«Сьогодні ми презентуємо історію, яка не пов’язана з досвідом війни, але вона так само про відчайдушність, силу мрії, співучасть і підтримку багатьох людей. Робота над цим аудіосеріалом часто повторювала непростий шлях героїв на Антарктиду, а командою проєкту на кожному етапі роботи рухали певною мірою і персональні професійні мрії», — розповіла менеджерка Megogo Audio Катерина Котвіцька.

Головну роль в аудіосеріалі виконав актор театру і кіно Олександр Рудько.

Також до проєкту долучилися акторка Марія Бруні, письменник Маркіян Прохасько, директор Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий; правнук першого українця, який відвідав Антарктиду, Антон Омельченко та інші.

Режисером і сценаристом серіалу став Дмитро Левицький. Він же раніше створював аудіосеріал «Прип’ять» від Megogo Audio.

Нагадаємо, Megogo розпочав виробництво аудіосеріалів у лютому 2021 року. Першим проєктом стала документальна історія про Куренівську трагедію 1961 року. 

Фото: кадр із відео Postman — «Антарктида»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY