detector.media
25.05.2022 13:16
Олександр Педан запустить новий ютуб-проєкт про університети 31 травня
Олександр Педан запустить новий ютуб-проєкт про університети 31 травня
Проєкт знімали до повномасштабного вторгнення Росії в Україну, в тому числі у Маріуполі, Харкові, Одесі, Сумах.

Телеведучий Олександр Педан запустить новий ютуб-проєкт про університети 31 травня. Про це повідомила пресслужба Нового каналу, обличчям якого є Педан.

Проєкт «УніверСheck» ведучий знімав разом із 17-річною донькою Лерою. Мета – познайомити абітурієнтів з українськими вишами, розповісти про їхні переваги та недоліки та загалом про можливості для молоді в різних містах України. 

До повномасштабного наступу Росії знімальна команда побувала в десяти обласних центрах України, серед них – Маріуполь, Харків, Одеса, Суми. Через війну з'явились сумніви щодо доцільності проєкту, однак вирішили все одного його випустити.

«Деяких університетів фізично вже немає, деякі пошкоджені. Але є люди! Люди, які готові продовжувати працювати, навчати. Це стало додатковою причиною, щоб попри все випускати "УніверСheck". Міста, які наразі окуповані або в яких ведуться бойові дії, ми теж покажемо. Це, швидше, будуть випуски-реквієми. А розпочнемо проект з міст, які стали прихистком для людей з усієї країни, а також університетів, у яких готові приймати студентів», – пояснив Олександр Педан. 

У проєкті ведучий та його донька оцінвали університети з погляду навчання, дозвілля, логістики, роботи для молоді, умов проживання для студентів тощо. Також у випусках обіцяють актуально інформацію від Міносвіти щодо умов вступу до навчальних закладів.

Прем’єра проєкту відбудеться на ютуб-каналі Олександра Педана.

Нагадаємо, що Олександр Педан також знімає ютуб-проєкт про волонтерство під час війни.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY