detector.media
23.05.2022 17:48
ІМІ відновлює гарячу лінію для журналістів
ІМІ відновлює гарячу лінію для журналістів
На часі питання про роботу ЗМІ під час війни.

Юристи Інститут масової інформації поновлюють роботу гарячої лінії, за якою журналісти та ЗМІ зможуть отримати безкоштовні консультації. Про це повідомляється на сайті ІМІ/

Як відзначається у публікації громадської організації, зараз на часі питання щодо доступу преси до заходів та подій, допуску представників медіа на військові об’єкти в районі ведення бойових дій на період воєнного стану, збирання інформації на місцях обстрілів, оприлюднення фото та відеознімання місць обстрілів тощо.

Також юристи хочуть надавати допомогу щодо захисту прав журналістів.

Аналітична служба ІМІ збирає факти порушень і повідомляє про них провідні міжнародні правозахисні організації та правоохоронні органи з вимогою розслідувати ці випадки.

Для консультації можна звернутися за телефоном (050) 447-70-63 чи імейлом info@imi.org.ua.

Інститут масової інформації вже тривалий час консультує журналістів з питань юридичногої допомоги. Під час пандемії до організації почали звертатися навіть громадяни із запитаннями про «плюси і мінуси чіпуваня, ковід і порушення прав і свобод Кабміном». Таким чином вони заважали роботі юристів, які спеціалізуються на медійних питаннях. Як з'ясувалося, номери телефонів ІМІ на своїх листівках поширили організатори мітингу антивакцинаторів. 

Фото: сайт Inc.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY