detector.media
23.05.2022 16:34
Севгіль Мусаєва увійшла до сотні найвпливовіших людей світу за версією Time
Севгіль Мусаєва увійшла до сотні найвпливовіших людей світу за версією Time
Також до топ-100 потрапили президент України Володимир Зеленський та головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва увійшла до сотні найвпливовіших людей світу за версією американського видання Time, перелік опублікували 23 травня. Журналістка потрапила до категорії «Інноватори».

«У найкривавішій війні цього століття в Європі Україна бореться за своє майбутнє і право на існування. Севгіль Мусаєва, головна редакторка провідного незалежного новинного сайту "Українська правда", гарантує, що її видання висвітлює всі аспекти конфлікту», – цитує видання журналістку Емі Ферріс-Ротман, яка висвітлює війну в Україні.

Також до топ-100 найвпливовіших людей світу за версію редакторів Time увійшли президент України Володимир Зеленський та головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний (категорія «Лідери»).

Нагадаємо, що Зеленський також обійшов Ілона Маска і Джо Байдена в рейтингу найвпливовіших людей року за версією читачів Time.

Також зазначимо, що держсекретар США Ентоні Блінкен у своїй промові до Всесвітнього дня вільної преси 3 травня окремо згадав «Українську правду» і головну редакторку Севгіль Мусаєву через загибель в Україні чоловіка її сестри, американського документаліста і кореспондента The Times Брента Рено.

Фото з фейсбук-сторінки Севгіль Мусаєвої

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY