detector.media
23.05.2022 15:32
StarlightMedia та Paradise Creative запустять спільне виробництво для європейського ринку
StarlightMedia та Paradise Creative запустять спільне виробництво для європейського ринку
Paradise Creative – це голлівудська агенція, яка створює креативні стратегії, трейлери, телевізійні ролики, запускає кампанії в соціальних мережах і друкованих виданнях.

Медіагрупа StarlightMedia оголосила про початок співпраці з голлівудською агенцією креативного маркетингу Paradise Creative. Про це повідомила пресслужба SLM.

«Метою проєкту є запуск спільного виробництва для європейського ринку, що надає маркетингові та творчі послуги для індустрії розваг, таких як європейські мережі, кіностудії та OTT-сервіси», – розповіли в медіагрупі.

Деталі співпраці мають оголосити згодом.

Paradise Creative – це голлівудська агенція розважального маркетингу, яка працює в усьому світі. Агенція створює креативні стратегії і виробляє трейлери, телевізійні ролики, запускає кампанії в соціальних мережах і друкованих виданнях, а також працює над створенням короткометражного контенту та різних цифрових проявів.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що у Starlight Media з'явився напрям документального контенту. Його очолила виконавча директорка телеканалу ICTV Анастасія Штейнгауз.

Ілюстрація: SLM

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY