detector.media
20.05.2022 19:13
На радіо «Промінь» повертається шоу «Вікенд Нової Музики»
На радіо «Промінь» повертається шоу «Вікенд Нової Музики»
Ведучою залишається Ксенія Івась.

Із 21 травня на радіо «Промінь» повертається шоу «Вікенд Нової Музики» із Ксенією Івась, що популяризує сучасну українську музику і відкриває нові імена.  

Про це повідомляє Суспільне.

21 і 22 травня гостями ефіру шоу стануть Олег Псюк з гурту «Kalush Orchestra»Ulia Lord, фронтмен гурту Epolets Павло ВареницяKola Анастасія Прудіус, вокаліст гурту «Фіолет» Сергій МартинюкYakTak Ярослав Карпук, лідер гурту «Karta Svitu» Іван Марунич та ведуча відеоблогів Євробачення Анна Тульєва.

Продюсер шоу «Вікенд Нової Музики» на радіо «Промінь» Олександр Стасов розповів, що це не тільки радіопрограма, а ще й подкаст, текстові інтерв'ю на сайті «Суспільне Новини» та відеосюжети. «Наша головна мета під час війни — підтримати моральний дух наших слухачів. Незважаючи на війну, ми не зупиняємося на минулих досягненнях, розвиваємо наш проєкт і готуємо його позаефірну версію, де у нас з'явиться можливість безпосереднього спілкування з нашими слухачами», — додав він.

Нагадаємо, 13 лютого 2021 року радіо «Промінь» запустило 12-годинний проєкт «Вікенд Нової Української Музики», який виходить в ефірі щосуботи та щонеділі з 6:00 ранку до 18:00.

Додамо, 30 березня радіо «Промінь» відновило цілодобове мовлення з новим плейлистом, що складається на 100% з української музики: від пісень УПА до сучасних треків, створених під час війни. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY