detector.media
20.05.2022 15:06
На Чернігівщині три редакції об'єдналися для випуску спільної газети
На Чернігівщині три редакції об'єдналися для випуску спільної газети
«Маяк», «Наше слово» та «Новини Городнянщини» спільними зусиллями розповідають про життя сусідніх територій впродовж війни.

На Чернігівщині три редакції об'єдналися для випуску спільної газети. На це звернули увагу в агенції медійного росту «Або».

«Редактори сайту "Сусіди.City" (Чернігівська область) показали, як виглядає перший від початку російсько-української війни випуск спільної газети. Три редакції об’єдналися, щоб місцеві читачі отримали звичну для них газету на 12 шпальтах. І ще для того, щоб розповісти правду про життя сусідніх територій впродовж війни. Бо, щоб вистояти та відбудувати колишнє життя, треба об’єднувати зусилля, чи не так? Друзі, це чудова робота», – йдеться в повідомленні.

Це перший номер, який редакціям вдалося випустити після звільнення від російської окупації і після того, як відновила роботу друкарня и поштова доставка.

«Сусіди.City» – це портал, який об'єднує у спільний інформаційний простір територіально близькі громади – Корюківського та Менського районів Чернігівської області. Його створюють редакції корюківського «Маяка» і менського «Нашого слова». Сайт робить акцент на регіональних подіях і новинах, актуальних для місцевих мешканців.

Ілюстрація: facebook.com/agency.abo

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY