detector.media
19.05.2022 17:02
Тимофій Брік став ректором Київської школи економіки
Тимофій Брік став ректором Київської школи економіки
Він став наймолодшим ректором, який був призначений на цю посаду в Україні.

Доктор філософії, асоційований професор KSE та керівник Центру соціологічних досліджень KSE Institute Тимофій Брік став ректором Київської школи економіки.

Тимофію Бріку 34 роки. Він став наймолодшим ректором, який був призначений на цю посаду в Україні.

У 2011 році він здобув ступінь магістра соціології та соціальних досліджень в Утрехтському університеті, а в 2013-му захистив PhD з соціології в Мадридському університеті імені Карлоса III. У 2018 році отримав нагороду імені Наталії Паніної «Найкращий молодий соціолог».

З 2021-го Тимофій Брік є національним координатором опитування European Social Survey (ESS), яке проводиться в більшості країн Європи.

Крім цього, він є головою наглядової ради аналітичного центру CEDOS («Центр дослідження суспільства»), входить в дорадчу раду проекту «Продавці рейтингів» Texty.org, а також в дорадчу раду дослідницької компанії Gradus. У Київській школі економіки працює з 2018 року.

Тимофій Брік став гостьовим дослідником London School of Economics and Political Science. Разом з головою департаменту соціальної політики Лусіндою Платт він виграв грант на дослідження потреб серед українських вимушених переселенців.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY