detector.media
18.05.2022 14:03
Андрухович озвучив свій роман «Радіо Ніч» для Megogo
Андрухович озвучив свій роман «Радіо Ніч» для Megogo
В аудіоверсії звучить авторська музика українських композиторів Романа Григоріва та Іллі Разумейка, а також композиції гурту Karbido з вокалом Юрія Андруховича та Марини Вознюк.

На медіасервісі Megogo з’явилась аудіоверсія роману Юрія Андруховича «Радіо Ніч», книжку озвучив сам автор. Про це повідомила пресслужба медіасервісу. 

Також у запису взяли участь актори Остап Ступка, Анастасія Зюркалова, Віталій Ажнов, Олександр Форманчук та Марічка Штирбулова.

В аудіоверсії звучить авторська музика українських композиторів Романа Григоріва та Іллі Разумейка, а також композиції гурту Karbido з вокалом Юрія Андруховича та Марини Вознюк.

«Я писав "Радіо Ніч" так, щоб його хотілося читати (і слухати) вголос. Я перевіряв на слух звучання кожної фрази. Тому аудіоверсія – це чергове втілення мого задуму», – розповів Андрухович.

В центрі сюжету книги – музикант Йосип Ротський, який веде нічні ефіри на своїй радіостанції і розповідає про участь у революціях, переслідування спецслужб, банківські таємниці, вʼязничний досвід, любовні пригоди тощо.

Цьогоріч роман став лауреатом рейтингу «Книжка року 2021».

Нагадаємо, у квітні Megogo відкрив безкоштовний доступ до 2000 аудіоказок та 100 аудіокнижок.

Ілюстрація: Megogo

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY