detector.media
18.05.2022 09:12
Українські медіагрупи покажуть другий благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar
Українські медіагрупи покажуть другий благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar
Його мета — привернути увагу світової спільноти до війни в Україні та зібрати кошти для купівлі рентген-апаратів.

Українські медіагрупи 29 травня покажуть другий благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar, повідомляє пресслужба 1+1 media. Його показуватимуть усі канали та платформи, що транслюють марафон «Єдині новини».

Мета заходу — привернути увагу світової спільноти до війни в Україні та зібрати кошти, щоб купити обладнання для медзакладів, які надають допомогу пораненим та постраждалим. Зокрема планують придбати хірургічні рентген-апарати для 12 регіонів.

Артисти виступатимуть наживо з Києва та Берліна. Серед учасників — Kalush Orchestra, «Океан Ельзи», Тіна Кароль, The Hardkiss, Monatik, Beissoul & Einius, «Антитіла», Onuka, alyona alyona та інші.

Марафон створюють команди Суспільного, 1+1 media та фестивалю Atlas. Двогодинний захід ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу. 

27 березня відбувся перший телемарафон Save Ukraine — #StopWar, під час якого було зібрано понад 40 млн грн для вирішення гуманітарних проблем, спричинених війною Росії проти України. Його транслювали більше 30 телеканалів по всьому світу.

Ілюстрація: 1+1 media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY