detector.media
16.05.2022 15:29
У Starlight Media з'явився напрям документального контенту
У Starlight Media з'явився напрям документального контенту
Його очолила виконавча директорка телеканалу ICTV Анастасія Штейнгауз.

У Starlight Media з'явився напрям документального контенту – Starlight Doc. Про це повідомила пресслужба медіагрупи. Напрям очолила Анастасія Штейнгауз, виконавча директорка телеканалу ICTV.

У медіагрупі зазначили, що мають «успішні приклади документальних робіт, але системним та популярним цей напрям серед українських медіакомпаній не був». Але тепер, у зв'язку із початком повномасштабного російського вторгнення в Україну, цей напрям став дуже актуальним.

«Прямо зараз нам треба показувати правду про цю реальність. В нас є для цього і професійні люди, що можуть талановито розказати ці історії, і якісне технічне забезпечення. Ми хочемо сформувати це бачення України, за яку ми боремось, зафіксувати те, як ми це робимо та поруч з ким. Всі історії ми плануємо не тільки транслювати на наших каналах, а і дистрибувати світовим медіагравцям. Українська історія не має кордонів, в цьому ми всі переконались», – зазначила Анастасія Штейнгауз.

Наразі 80% контенту Starlight Doc є власними розробками команди, також створюються проєкти за запитом європейських продюсерів, їх будуть реалізовувати у ко-девелопменті та ко-продакешні. 

Нагадаємо, українські продюсери запустили в роботу сім документальних проєктів про війну Росії проти України. Також команда кінофестивалю Docudays UA запустила проєкт «Енциклопедія війни» для збору відеосвідотцтв про війну і створення архіву.

Ілюстрація: Starlight Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY