detector.media
13.05.2022 20:56
«Твоє найкраще заспокійливе». Арестович реєструє торгову марку для понад 150 послуг
«Твоє найкраще заспокійливе». Арестович реєструє торгову марку для понад 150 послуг
Під брендами «Арестович» та «Олексій Арестович» можуть надаватися консалтингові послуги, медична та ветеринарна допомога, і не тільки.

Представниця Олексія Арестовича реєструє його прізвище та ім’я для десятків послуг. Про це пише партнер юридичної компанії Mentors Law Firm Максим Попов.

Заявки подано на близько 150 напрямків діяльності:

- консультації у сфері бізнесу та реклами (35);

- страхові та фінансові послуги (36);

- розваги, освітні послуги та організація заходів (41);

- медичні та ветеринарні послуги, послуги у сфері сільського господарства (44);

- юридичні та персональні послуги (45).

«Як і багато інших, представниця Арестовича вирішила не вибирати конкретні послуги, а скопіювати весь перелік. Тому Арестович зможе працювати візажистом та надавати акушерські послуги, кредитувати під заставу та влаштовувати конкурси краси, консультувати з астрології та відкрити детективну агенцію, — коментує Максим Попов. — Ще один цікавий факт для юристів у сфері ІВ: в опис 35 класу додали навіть те, що він не охоплює: канцелярію, ювелірні прикраси, пиво, сумки, соки-води, сигарети та сигари. Що це — спроба зекономити на зборах?».

Нагадаємо, для українців виступи радника глави Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі загальнонаціонального марафону «Єдині новини» стали мемом і прикладом витримки під час війни. Вже зараз в інтернет-магазинах можна придбати посуд із надписом «Арестович – найкраще заспокійливе».

Інтонації радника лишалися рівними під час перших тижнів війни, коли в окупації на 39 днів опинився племінник Арестовича. Спокій не зраджував йому, коли під час відеотрансляції він попереджав людей «Ви зараз по міні топчетеся» під час розміновування Київщини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY