detector.media
12.05.2022 14:35
Тетяна Пушнова пішла з посади комунікаційниці «Мистецького Арсеналу»
Тетяна Пушнова пішла з посади комунікаційниці «Мистецького Арсеналу»
Керівницею комунікацій «Мистецького арсеналу» Тетяна Пушнова стала у жовтні 2019 року. До цього вона кілька місяців обіймала посаду директорки з репутації медіагрупи StarLightMedia.

Тетяна Пушнова пішла з посади керівниці відділу коммунікацій «Мистецького Арсеналу». Про це вона повідомила у фейсбуці.

«Я більше не працюю в Арсеналі. Іду без шмарклів і прощальних звітів – ви і так мою роботу бачили. І знаєте, як я нею пишаюсь», – йдеться в повідомленні.

У коментарі «Детектору медіа» пані Тетяна пояснила, що не може виконувати посадові обов'язки, оскільки перебуває за кордоном.

«"Мистецький Арсенал" – державне підприємство. Тож, згідно з недавньою постановою уряду, я не маю право виконувати свої посадові обов’язки дистанційно, якщо я за кордоном. А я за кордоном. Використала свою відпустку і от все – попрощалась», – зазначила вона.

Керівницею комунікацій «Мистецького Арсеналу» Тетяна Пушнова стала у жовтні 2019 року. До цього вона кілька місяців обіймала посаду директорки з репутації медіагрупи StarLightMedia.

До роботи в StarLightMedia Тетяна Пушнова займалася виробництвом теленовин як редакторка, журналістка та продюсерка. Запускала та продюсувала міжнародний інформаційний канал Ukraine Today, переформатовувала студію та сітку мовлення «Громадського телебачення», створювала та випускала в ефір токшоу, марафони, аналітичні програми і розважальні новини в кількох медіакомпаніях.

Фото: facebook.com/pushnova

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY