detector.media
11.05.2022 08:28
Нова Зеландія запровадила санкції проти низки російських пропагандистів
Нова Зеландія запровадила санкції проти низки російських пропагандистів
До саннкційного списку додали осіб та організації, що причетні до поширення дезінформації, яка сприяє або підтримує підрив суверенітету та територіальної цілісності України.

Нова Зеландія 11 травня оновила список санкцій проти Росії. До нього додали осіб та організації, що причетні до поширення дезінформації, яка сприяє або підтримує підрив суверенітету та територіальної цілісності України.

Зокрема, під санкції потрапив офіційний представник Міноборони Росії Ігор Конашенков, президент медіахолдингу «Червона зірка» Олексій Піманов, співзасновник кримського інформагентства NewsFront Михайло Синелін і генеральний директор «ВГТРК» Олег Добродєєв.

Крім того, під обмеження потрапили 85-й головний центр спеціальної служби Головного управління Генштабу Росії, «Головний центр спеціальних технологій», «Агентство інтернет-досліджень» та начальник військової розвідки Росії Ігор Костюков.

Раніше США запровадили санкції проти «Первого канала», «России 1» та НТВ. Велика Британія ввела санкції проти ВДТРК, сайтів RT і Sputnik та низки російських медійників. Також російський пропагандистський канал «Царьград» потрапив під санкції США.

Ілюстрація: asiaplustj.info

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY